Stárnout důstojně

Ne každý má možnost užívat si podzim života. Pomozte nám pomáhat těm, kteří tu možnost nemají. Pomozte jim spolu s námi zestárnout důstojně! Pomozte nám připravit se na stárnutí! Institut důstojného stárnutí bude moci z Vašich darů pořádat besedy a přednášky s odborníky a zkušenými lektory, kteří naučí veřejnost pečovat v domácích podmínkách o své blízké, o ty, kteří pomoc a podporu potřebují. Přispějete-li, pomůžete předat rady, zkušenosti, znalosti a praktické dovednosti, které jsou pro pečující doma mnohem cennější a užitečnější. Díky Vám bude moct Institut také pokračovat v kultivaci pohledu na stáří, stárnutí a umírání, přispívat ke zkvalitnění a dostupnosti poskytovaných zdravotních a sociálních služeb a k problematice podporovaného bydlení seniorů. Děkujeme, že nám pomáháte!

Další informace k tématu