Speciální autosedačka pro Človíčky

Pomoz dětem s těžkým kombinovaným postižením bezpečně a pohodlně dojet za nepostradatelnou péčí, učením a kamarády – přispěj jim na nákup speciální autosedačky.

Už více jak deset let zajišťujeme dětem s těžkým kombinovaným postižením terapeutický program ve Stacionáři Človíček, který je jediným ambulantním zařízením pro tyto děti v Plzni a okolí a který poskytuje mimo jiné i mezinárodně rozšířený a uznávaný koncept bazální stimulace. Aby byl náš stacionář dostupný všem zájemcům bez ohledu na zdravotní, dopravní či finanční situaci, nabízíme rodičům dopravu dětí z domovů a zpět naším mikrobusem. Děti v něm ale mohou cestovat jen ve speciálních autosedačkách. Na českém trhu je k mání jediná v praxi vyhovující autosedačka nabízející větším dětem s těžkým handicapem dostatečný komfort a bezpečí. Její cena je však velmi vysoká a nepřispívá na ní žádná ze zdravotních pojišťoven.

Víc informací o charitativní kamapani Diakonie Západ si přečti na vodním webu VODA POMÁHÁ.