Pomoc vykořisťovaným a obchodovaným

V rámci programu Férová práce pomáháme obětem obchodu s lidmi, pracovního vykořisťování, komerčního zneužívání i obětem trestné činnosti. Zřizujeme azylový dům pro muže, ženy a páry na utajené adrese, kde naši klienti mohou ve stabilním zázemí řešit svou nelehkou životní situaci. Kromě azylového bydlení nabízíme i krizovou pomoc, jejíž prostřednictvím pomáháme jednotlivcům i skupinám v nepříznivé sociální situaci přímo v terénu. Součástí sociální práce s klientem je podpora při vyřizování dokladů, doprovod na úřady, jednání se zaměstnavatelem, materiální pomoc, právní poradenství, klientská advokacie aj. Váš finanční dar bude uložen ve fondu, z něhož můžeme klientům přispět na vyřízení dokladů, nákup potravin nebo drogerie, zaplacení jízdenky do místa trvalého bydliště a jiné nezbytné věci.